top of page
thumb_5698.jpg

Съживяваща нощна маска морков

Цена: 58.80лв.

Съживяваща гел маска с тройно действие: детоксикация, регенериране и зареждане с кислород. Съдържа свежи морковени клетки и органичен екстрат от морков, които енергизират, регенерират и подхранват кожата с витамини и минерали. Екстрактът от кестен стимулира клетъчното обновяване, а екстрактът от опунция възтановява и успокоява. Cеlldetox (фермент от черни и бели трюфели) детоксикира, изглажда кожния релеф, изравнява тена и придава блясък. Фитокислородният комплекс® увеличава притока на кислород в клетките, стимулира производството на ендорфини и елиминира стреса. Маската съживява кожата и възвръща младежкия й блясък. 
Употреба:  Използва се 1-2 пъти седмично или при нужда. Нанася се богато на лицето, шията и деколтето за цялата нощ на чиста кожа. Може да се ползва и през деня, оставя се за 15 минути и след това се отмива с вода. 

Количество: 50 мл

 

Активни съставки:

Свежи морковени клетки: енергизират, регенерират и подхранват кожата с витамини и минерали.

Органичен екстрат от морков: богат на витамини и β-каротен, помага на кожата да възвърне блясъка си.

CЕLLDETOX (фермент от черни и бели трюфели): детоксикира, изглажда кожния релеф, изравнява тена и придава блясък.

Екстрактът от кестен: микропилинг ефект, стимулира клетъчното обновяване, възвръща блясъка на кожата.

Екстракт от опунция: възстановява, регенерира и успокоява.

Невро фитокислороден комплекс (наносфери с витамини C и Е и екстракт от витекс): уникален патентован комплекс на Dr Renaud. Стимулира синтеза на допамин и снабдяването на клетките с кислород за гладка и сияйна кожа.

bottom of page