Изсветляваща терапия за корекция на пигментни петна и изравняване на тена

ЗА КОГО E ПРЕДНАЗНАЧЕНА ПРОЦЕДУРАТА?

- За всички, които се борят с пигментните петна

- За всички, които искат да върнат блясъка на своята кожа и да я

хидратират

- За всички възрасти и всеки тип кожа

РЕЗУЛТАТ: Петната избледняват, а кожата възвръща своята, гладка,

прозрачна и сияйна повърхност!

Комплексна формула, въздействаща на механизмите на образуване на

пигментни петна. Активните съставки възстановяват блясъка на кожата и изсветляват тена.

ФИТОДЕПИГМЕНТИРАЩ КОМПЛЕКС

Последно поколение депигментиращ комплекс от растителни екстракти (саксифрага - каменоломка, грозде, скутелария и черница), който ограничава действието на тирозиназата и значително намалява меланиновия синтез; петната избледняват, а тенът изсветлява и се изравнява.

Терапията има моментален ефект - блясък, лифтинг, бистър и сияен тен. Подходяща е за изморена кожа с повяхнал тен, при поява на първи бръчки и пигментация.

Елементи на терапията:

1. Встъпителен масаж и демакиаж

2. Ексфолиация - с Целулозен скраб, който нежно отстранява замърсяванията, стимулира обновяването на клетките, изсветлява и изравнява тена или с

Професионален пилинг с АХК 4/26 - контролирано премахва горния слой на кожата, здравословно я регенерира и обновява.

3. Вълшебен серум с 20% чист витамин С, органичен морков, екстракти от портокал, кактус, царевица и витамини А, Е, В. Терапията активира клетъчния метаболизъм, изсветлява и уеднаквява тена, възвръща естествения блясък на кожата

4. Нежно локално третиране на петната със специален серум с висока концентрация на активни съставки, които изсветляват, намаляват размера и интензитета на пигментните петна и уеднаквяват тена на кожата. Хидратира и защитава от околния стрес.

5. Масаж на Dr Renaud за експресен блясък - масажът е разработен специално да активира микроциркулацията и да разкрие естествения блясък на кожата.

6. Интензивно изсветляваща маска - Екстрактите от органична бяла черница, митракарп, мечо грозде и фитодепигментиращият комплекс (саксифрага, грозде, скутелария и черница) ограничават синтеза на меланин, намаляват пигментните петна и изсветляват тена. Минералните пудри каолин и титаниев диоксид абсорбират себума и спомагат за изравняване на тена. Маслата от жожоба, карите и бадем подхранват, хидратират, омекотяват и регенерират кожата.

7. Бюти ритуал. На околоочния контур се нанася Нежен крем за очи с лайка с леки потупвания. На цялото лице и шията се нанася Изсветляващ серум за коригиране на петна с бяла черница. Отгоре се поставя Изсветляващ флуид, уеднаквяващ тена, с бяла черница, SPF 20.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ:

В зависимост от нуждите на кожата и състоянието на пигментните петна се препоръчват 8 терапии веднъж седмично, след което може да се поддържа веднъж месечно. Задължително е клиентката да има поне два продукта от серията за домашна употреба и те да бъдат серум и флуид.

Цена на еднократна процедура: 60,00 лв.

*При закупена карта за 4 процедури клиентите ползват над 20% отстъпка

20d09b_6ccc6f8109b3441b904a5e4974297d61_mv2_edited.jpg
Collage 2022-05-01 14_28_01.jpg
Collage 2022-05-01 13_12_26.jpg
Резултат само след 1 антипигментираща терапия.jpg